پایگاه خبری جهانگیریه

شهرستان بستک

خرمشهرها در پیش است؛ مسئولیت سنگین جوانان امروز / از عملیات بیت‌المقدس تا جهاد فرهنگی

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهانگیریه، حجت‌الاسلام والمسلمین مرتضی رئیسی، امام جمعه موقت شهرستان بستک، در خطبه‌های این هفته نماز جمعه، با گرامیداشت سالروز عملیات غرورآفرین بیت‌المقدس و آزادسازی خرمشهر، بر لزوم هوشیاری جوانان در برابر تهاجم فرهنگی و مسئولیت‌پذیری در برابر آرمان‌های انقلاب اسلامی تأکید کرد.

وی در ابتدا با قرائت صلوات بر اهل بیت عصمت و طهارت، یاد و خاطره شهدای انقلاب اسلامی، به‌ویژه شهدای ۳۱ اردیبهشت و شهدای عملیات بیت‌المقدس را گرامی داشت و روز ۲۵ ذی‌القعده، روز دحو‌الارض را روزی مبارک و پر فضیلت دانست. حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به فضیلت روزه در این روز، گفت: «این امتیاز الهی فرصتی است برای جبران و ارتقای معنوی انسان.»

امام جمعه موقت شهرستان بستک همچنین با اشاره به مناسبت‌های پیش‌رو، از جمله سالروز ازدواج حضرت علی (ع) و حضرت زهرا (س)، و شهادت امام رضا (ع)، بر جایگاه والای این مناسبت‌ها در تقویت ایمان و پیوند با اهل بیت تأکید کرد.

وی در بخش اصلی سخنان خود با استناد به جمله تاریخی مقام معظم رهبری که فرمودند «خرمشهرها در پیش است»، گفت: «این جمله مسئولیتی بر دوش جوانان امروز است، همان‌هایی که باید عزت این تاریخ را حفظ کنند. آزادسازی خرمشهر نماد اراده، اخلاص، و مقاومت ملتی است که با ایمان به پیروزی دست یافت.»

رئیسی با بیان اینکه ۵۰ درصد شهدای عملیات بیت‌المقدس بین ۲۱ تا ۲۵ ساله بودند و ۳۱ درصد نیز نوجوانان ۱۶ تا ۲۰ ساله، تصریح کرد: «جوانان آن روز با جان‌فشانی خرمشهر را آزاد کردند، امروز نوبت جوانان نسل جدید است تا در جهاد تبیین، جهاد فرهنگی و اقتصادی بدرخشند.»
وی با اشاره به کلام امیرالمؤمنین (ع) در خطبه ۵۶ نهج‌البلاغه که «خداوند صداقت و اخلاص ما را دید و ما را پیروز کرد»، گفت: «امروز هم راه پیروزی در اخلاص، صداقت، و تلاش خستگی‌ناپذیر است.»

خطیب جمعه بستک همچنین با هشدار نسبت به تهاجم فرهنگی دشمن، به ویژه از طریق شبکه‌های ماهواره‌ای، فضای مجازی و برخی کتاب‌های انحرافی، گفت: «فرهنگ عرصه‌ای است که دشمن در آن ما را محاصره کرده، از اقتصاد تا روابط اجتماعی. این محاصره نیاز به جهاد کبیر دارد، جهادی که مسئولیتش بر عهده همه آحاد جامعه است.»

وی در پایان با اشاره به مظلومیت مردم فلسطین و نقش کشورهای عربی در حمایت مالی از رژیم صهیونیستی، از مسلمانان خواست در کنار جبهه مقاومت ایستاده و با هر آنچه در توان دارند از مظلومان دفاع کنند.
حجت‌الاسلام رئیسی در پایان دعای خود را با طلب رحمت الهی برای ملت ایران و نجات همه مسلمانان از دست جنایتکاران جهان به پایان رساند.

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...