پایگاه خبری جهانگیریه

شهرستان بستک

تغییر ساعات مدارس در ماه رمضان؛ تصمیمی که در انتظار نظر دولت است

به گزارش جهانگیریه؛ سخنگوی وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد که تاکنون هیچ تصمیمی از سوی دولت درباره تغییر ساعات فعالیت مدارس در ماه مبارک رمضان اتخاذ و ابلاغ نشده است.

وی با تأکید بر اینکه هرگونه تغییر در برنامه زمانی مدارس نیازمند مصوبه در سطح دولت است، تصریح کرد: «تا این لحظه هیچ ابلاغیه یا دستور رسمی در خصوص جابه‌جایی ساعات آموزشی صادر نشده و روند فعالیت مدارس مطابق برنامه قبلی ادامه دارد.»

سخنگوی آموزش‌وپرورش همچنین خاطرنشان کرد که تصمیم‌گیری درباره ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی و مراکز آموزشی، از جمله مدارس، در حیطه اختیارات دولت بوده و در صورت تصویب هرگونه تغییر، اطلاع‌رسانی از طریق مراجع رسمی انجام خواهد شد.

با نزدیک شدن به ماه رمضان، موضوع تغییر ساعات کاری ادارات و مدارس همواره مورد توجه خانواده‌ها و فرهنگیان قرار می‌گیرد؛ با این حال، مسئولان تأکید دارند تا زمان اعلام رسمی، هیچ تغییری در برنامه آموزشی اعمال نخواهد شد.

گفتنی است در سال‌های گذشته نیز تغییر احتمالی ساعات مدارس در ماه رمضان پس از بررسی‌های کارشناسی و تصویب در هیئت دولت اعلام می‌شد و اطلاع‌رسانی آن از طریق رسانه‌های رسمی صورت می‌گرفت.

انتهای خبر/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا صبرکنید...